OM OS

Veganiser det!

Hos Moo Moo har det at vise medfølelse og kærlighed stor betydning. Vi tager os godt af planeten og dyrene som lever herpå, hvilket er derfor vi har valgt den veganske vej.

 

Vi bestræber os efter at lave is som omfavner alle. Alle vores is er naturligt laktose- & glutenfri (med undtagelse af Oreo & Koldskål, som indeholder gluten) og vi har også et udvalg af sukkerfrie varianter. Is skal kunne nydes af alle uden at forårsage lidelse hos andre.

Vores isbutik i Nordhavn

Kom besøg os ved havnebadet i Nordhavn. Her kan du tage en dukkert, svømme rundt, nyde lækker is i vores hyggelige café og se os lave isen bag glasfacaden

Vi har indendørs og udedørs siddepladser, så du kan nyde din is og/eller kaffe i alle typer vejr. Vi glæder os til at se jer alle, gelatoelskere ved Göteborg Plads 15, 2150 Nordhavn.

Moo Moo familien

Moo Moo er en familie-ejet virksomhed, der er bygget på kærlighed, passion og dedikation til at lave lækker gelato
Mød Moo Moo familien:

LINE FORSBERG

Line er fødevareingeniør og har en masse erfaring indenfor fødevarehygiene og caféledelse. Med en stor sød tand og en passion for is og chokolade, besluttede hun at blive en del af Moo Moo i 2021. Line er nu butiksejer og hun er personen du får fat i, hvis du skal bestille en islagkage eller at du vil bestille større mængder af is til events.

ELLEN FORSBERG

Image-1 (2)

Ellen har en baggrund i bagværk og chokoladekunst. Med hendes kærlighed til dyr og hendes passion for gelato, vil du se hende ved ismaskinen. Her laver hun gelato med fremragende kvalitet.

JACOB FORSBERG

IMG_0266

Jacob har en passion for service og gæstfrihed. Du finder ham bag disken, hvor han serverer is med et smil. Han guider dig igennem smagende indtil du finder præcis det som vil tilfredstille dit isbehov.

Vores hygiene rapporter

Vores priser

Recommended
Moo Moo Isbar Nordhavn
2023

Information

Navn Moo Moo Is ApS
Adresse: Göteborg Pl. 15, 2150 Nordhavn
Tel: Line93 10 10 33
Email: info@moomoobar.dk
CVR: 42634433
MobilePay: 460390

da_DKDansk